Skip to content

PORTFOLIO

Alpaca Hoeve De Drie Provinciën

Alpaca Hoeve De Drie Provinciën

Meer info ...
borduurstudio Van Miran

borduurstudio Van Miran

Meer info ...
bij de bloemenschuur

bij de bloemenschuur

Meer info ...
Noorderland alpaca's

Noorderland alpaca's

Meer info ...
Bouwservice Rieks

Bouwservice Rieks

Meer info ...
Douwsma Urnen

Douwsma Urnen

Meer info ...
BD Beautysalon

BD Beautysalon

Meer info ...

Alpaca Hoeve De Drie Provinciën

Bekijk de website van Alpaca Hoeve De Drie Provinciën

Borduurstudio Van Miran

Webshop

Borduurstudio Van Miran was een prachtig project. Voor Miranda had ik al eens een webshop gemaakt, maar deze was nodig aan vernieuwing toe.

Na oplevering van de oude website zette Miranda zelf de producten e.d. op de webshop. Dikwijls waren bestanden veel te “groot”, zodat het laden van de foto’s erg lang duurde. Het werd allemaal een beetje rommelig “aan de achterzijde” van de webshop. Miranda had eigenlijk ook helemaal geen tijd om de webshop bij te houden.

Daarom ben ik maar begonnen met een nieuwe webshop. Voortaan houd ik zelf de webshop een beetje bij. Ik voeg de producten toe en zorg dat de webshop er goed uitziet. Miranda bedenkt de teksten zelf. Het updaten van het systeem is ook mijn taak.

Bekijk de webshop van Borduurstudio Van Miran

Miranda

Miranda

Dankzij Anneke kan ik mijn webshop laten groeien.

Anneke heeft mijn webshop ontworpen, gemaakt en inmiddels onderhoudt ze de webshop ook.

Ze is professioneel in haar werk, zoekt alles tot op de bodem uit en luistert heel goed naar mijn wensen. Wil ik iets gewijzigd hebben op de webshop? Dan kan dat altijd.

Ze staat altijd voor mij klaar en daardoor kan ik mijn aandacht richten op het borduren van kraamcadeaus en bedrijfskleding!

Bij de Bloemenschuur

Een website maken voor Willeke Barels-Van Wijk was een waanzinnig mooi project.

Enkele jaren geleden zijn Willeke en haar man Geert op hun boerderij een snijheesterkwekerij begonnen. Barels Snijheesters bestaat nog altijd, maar het bedrijf is al een poosje uitgebreid met bloemsierkunst. Deze tak van bedrijvigheid gaat verder onder de naam Bij de Bloemenschuur.

En daar hoort natuurlijk ook een website bij. Aan de grote keukentafel hebben we samen onder genot van een kop koffie de layout uitgezocht. Willeke had al een idee opgedaan. Thuis heb ik het verder uitgewerkt. De eindafwerking hebben we samen gedaan. Hoe zag de website eruit op verschillende beeldschermen, zoals laptop, tablet en mobiel.

Willeke is best handig op de computer en houdt in principe de website zelf bij. Maar er zijn momenten dat het erg druk is bij De Bloemenschuur en dan spring ik wel eens bij om de website netjes te houden en te updaten.

Bekijk de website van Bij de Bloemenschuur

Noorderland Alpaca’s

Voor Noorderland Alpaca’s gevestigd in Zevenhuizen (Gn) heb ik een geheel nieuwe website gemaakt. Dit was een heel mooi project; met name doordat de samenwerking met de eigenaren TOP waren!!!

Via mail en whatsapp hadden we dikwijls contact over tekstinhoud en de fotokeuze.

Het logo hadden de eigenaren al. Deze heb ik wel even bewerkt in Photoshop, zodat de witte achtergrond transparant werd. Voor de footer (onderste gedeelte van de website) heb ik het logo wit gemaakt.

Contact met de klant blijft wel, omdat de “verkooppagina” nog niet helemaal af was. De eigenaren zijn er nog niet over uit welke alpaca’s erop afgebeeld moeten worden.

Als het zo ver is, dan maak ik de website verder af en leg ik precies uit hoe ze zelf de website kunnen wijzigen als er andere alpaca’s te koop worden aangeboden. En komen ze er dan nog niet uit, ik ben altijd bereikbaar!!! Het systeem wordt door mij geüpdatet

Inmiddels heb ik de website uit handen gegeven aan de familie. Dochter en zoon willen er graag mee verder gaan. Ik ben een avondje op bezoek geweest voor uitleg hoe het werkt.

Bouwservice Rieks

De eerste website van Bouwservice Rieks was gemaakt in 2011. Daarna niet weer bijgewerkt. Ik had de opdracht om een nieuwe website te maken.

Bouwservice Rieks is tevreden met wat foto’s van bouwprojecten op de website. En natuurlijk willen we weten wie Rieks is en hoe we hem kunnen bereiken.

De website houd ik regelmatig bij met nieuwe foto’s die ik toegestuurd krijg via Whatsapp. Ook de updates van WordPress en de plugins worden door mij gedaan.

Bekijk de website van Bouwservice Rieks.

Douwsma Urnen

Voor Henk en Wilma Douwsma heb ik een website gemaakt.

Henk en Wilma zijn al van jongs af aan aan het pottenpakken. Tegenwoordig bakken ze over het algemeen urnen. Dit kan urnen zijn voor zowel mens als dier.

Henk en Wilma wilden graag een website om de klant hun assortiment te laten zien. Een uitgebreide website was niet nodig. Als de afbeeldingen er maar op staan.

Een domeinnaam hadden ze nog niet bedacht. Eigenlijk nooit over nagedacht. “douwsma-urnen.nl” werd het uiteindelijk.

Als er nieuwe foto’s beschikbaar zijn, krijg ik deze per Whaptsapp toegestuurd. Ik voeg de foto’s dan toe aan de website. Ook het updaten van het systeem is mijn taak.

Bekijk de website van Douwsma Urnen.nl

BD Beautysalon

Brenda Dijk is schoonheidsspecialiste in hartje Roden.

Voor Brenda heb ik een website gemaakt. Brenda weet precies wat ze wel en wat ze niet mooi vindt.

Als iets gewijzigd moet worden, krijg ik van Brenda een appje. Dan pas ik de website zo spoedig mogelijk aan.

Brenda is zeer kritisch over lettertype en lettergrootte. Als ik aan haar wensen kan voldoen, dan doe ik dat graag.

Bekijk de website van BD Beautysalon

Contact

Heb jij ook een website nodig? Of wil je een webshop beginnen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.