Alle informatie op een rijtje

Webshop of website laten maken

Bij mij kunt een website of een webshop laten maken. Ook kan ik een domeinnaam en hostingpakket voor u regelen en de website online zetten.

WdA Webdesign is gericht op kleine ondernemers. Het contact is informeel en samen overleggen we dikwijls wat de wensen zijn.

Bestaande website laten vernieuwen

Heeft u al een website, maar deze is verouderd en niet meer van deze tijd (niet smartphonevriendelijk). Door mij kunt u een geheel nieuwe en verfrissende site laten maken. Neem contact met mij op voor meer info.

Website up-to-date houden door mij

Nieuwe projecten en/of informatie kunt u door mij regelmatig op uw website laten zetten. Uw website wordt regelmatig geüpdatet en gecontroleerd op fouten.

Dikwijls wordt een website jarenlang niet bijgehouden. Soms is dat ook niet nodig.

Maar als u een “levendig” bedrijf hebt met constant nieuwe informatie of nieuwe projecten en u heeft geen tijd of u bent er niet zo handig in om uw website bij te houden, geef ik u de mogelijkheid  om dit incidenteel of structueel voor u te doen.

“WdA Webdesign” is een informeel bedrijf waar het contact tussen klant en bedrijf erg toegankelijk kan zijn.

Stills, flyers of logo’s

Ook voor Stills, flyers of logo’s laten maken bent u bij mij aan het juiste adres.

WdA Webdesign maakt niet alleen websites, maar houdt zich ook bezig met stills, flyers of logo’s.

Als u daarvoor geen fotomateriaal kunt aanleveren, dan is er een mogelijkheid om voor u foto’s op locatie te maken.

Vraag naar de mogelijkheden.

“WdA Webdesign” is een informeel bedrijf waar het contact tussen de klant en bedrijf erg toegankelijk kan zijn. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

03 still 2018
001 still 2018

Wat gaat het kosten

Een website bouwen is een tijdrovend klusje. Of kan een tijdrovend klusje zijn. Met een simpele layout is de website zo klaar. Uiteraard zorgen wij er wel voor dat de site er mooi en professioneel uitziet.

Voor het bouwen van een site met meerdere pagina’s, afbeeldingen, effecten en animatie e.d. is meer tijd nodig. Het is dan ook moeilijk om een vaste prijs voor het bouwen van een site te noemen.

U kunt het beste een offerte bij mij aanvragen.

Mij kun je bereiken via

Whatsapp - 06-17364493
Via contactformulier  >>>
Evertswijk 2, 9354 AV Zevenhuizen (Gn)

Contactformulier